Софія Ротару відмовилася від охорони на концертах у Росії

Теми
Наталія Сіробаб1 жовтня 2014 о 07:011526 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Софія Ротару відмовилася від охорони на концертах у Росії
Тур Софії Ротару по містах Росії вже став найскандальнішим за всю її кар’єру.

Софія Ротару відмовилася від охорони на концертахpeoples.ru

Днями з’явилася інформація, що концерти зірки були скасовані відразу в трьох російських містах, йдеться на segodnya.ua. Виступи вдалося «відстояти» завдяки масовому розголосу.

Однак через недавні погрози директор зірки Сергій Лавров запропонував Ротару скористатися на гастролях послугами бодігардів. Але вона категорично відмовилася. «Я справді просив: «Софіє Михайлівно, давайте візьмемо з собою в тур двох охоронців», на що вона мені сказала: «Категорично ні», – пояснює Лавров. – Вона так і каже: «У мене ніколи не було охорони і ніколи не буде. Я народна артистка. Буду виходити в зал без будь-якої охорони». Я з нею працюю більше десяти років: у нас, дійсно, ніколи не було охоронців. Вона завжди вільно спілкувалася з глядачами.

Передбачається, що в ході російського туру у співачки буде дев’ятнадцять виступів. «У нас дуже грамотно складений графік: два концерти – вихідний, – продовжує Сергій. – В принципі, Софія Михайлівна завжди так працювала. Вона чекає цього туру: записала кілька прем’єр і неодмінно порадує глядачів новими піснями».

За словами директора співачки, Ротару зараз – найдорожчий гастролер – у неї великий колектив, гонорар. Артистка живе в Україні – її треба привезти, оплатити переліт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter