Світлана Лобода зізналася, що розлучилася з Андрієм Царем

Теми
Наталія Сіробаб3 жовтня 2014 о 08:222701 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Світлана Лобода зізналася, що розлучилася з Андрієм Царем
Офіційна інформація з’явилася на сайті співачки.

Світлана Лобода зізналася, що розлучилася з Андрієм Царемstory.com.ua

Чутки про те, що Світлана Лобода та її цивільний чоловік Андрій Цар розлучилися, ширилися вже давно, однак до вчорашнього дня ця інформація не мала підтвердження. Співачка вирішила не мовчати і відверто розповіла про припинення стосунків, йдеться на сайті story.com.ua. Розгорнуте інтерв’ю з Світланою з’явилося на офіційному сайті артистки svetlanaloboda.com.

«Я ніколи не говорю про особисте життя, для мене ця тема дуже тонка. Але чергові чутки в Інтернеті про те, що нібито Андрій мені зраджував, і тому ми розлучаємося, посприяли, щоб я зважилася розповісти, що з нами відбувається насправді. Так буде правильно і чесно. Так, ми розлучилися і більше не живемо разом. Причиною розлучення на певному етапі у багатьох людей є те, що у них розходяться інтереси, змінюється світогляд і те, що було загальним, стає суто особистим. Напевно, так сталося і в моєму житті», – каже Світлана Лобода. Що стосується трирічної дочки Євангеліни, то, за словами співачки, на ній розставання батьків не позначиться, Андрій, як і раніше, бачиться з малятком кожного дня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter