У Красноярську на концерт Макаревича продали лише один квиток

Теми
Наталія Сіробаб18 вересня 2014 о 17:401476 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Красноярську на концерт Макаревича продали лише один квиток
Музиканту оголосила бойкот не лише влада, а й глядачі.

У Красноярську на концерт Макаревича продали лише один квитокru.tsn.ua

У моїй багаторічній практиці таке відбувається вперше, Олександр Рижов, директор красноярського агентства «Музичне місто» підтвердив інформацію, яка активно шириться в Інтернеті. – Дійсно, на концерт Макаревича проданий лише один квиток. Тому виступ довелося скасувати, гроші єдиному покупцю повернули. Про це йдеться на сайті show.obozrevatel.com.

Нагадаємо, 12 серпня Андрій Макаревич поїхав на Донбас і виступив в місті Святогорську. Після цього концерти виконавця в Росії скасовують один за іншим: Томськ, Новосибірськ, Казань...

У Красноярську Макаревич мав виступити 2 листопада в ресторані-барі «Облака». Зал цього закладу може вмістити 800 осіб (до слова, Красноярськ – місто з мільйонним населенням), ціна квитків на виступ Макаревича була цілком стандартна – від 1500 рублів. Причину скасування концерту організатори пояснили «низьким глядацьким інтересом», а в соцмережах писали: «Натиснули...».

Самому Макаревичу зателефонували журналісти з телекомпанії «ТВК»:

– Мені про це нічого не відомо! – Вже вкотре, відповідаючи на подібні питання з різних міст, парирував співак. – Забз ... ли (злякалися, – прим. ред), напевно, ваші товариші. Дай, Боже, їм здоров’я.

– Та не було сенсу далі продавати квитки! – Тоді вже зовсім відверто розповів «Комсомолці» Олександр Рижов. – У Красноярську не тільки не пішли на його концерт, а й зіпсували афіші! Я думаю, причина зрозуміла. Це бойкот, глядацький бойкот, причина якого зрозуміла.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter