Ума Турман розповіла про свої стосунки із Квентіном Тарантіно

Теми
Наталія Сіробаб29 серпня 2014 о 07:411359 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Ума Турман розповіла про свої стосунки із Квентіном Тарантіно
Відома голлівудська актриса розказала, як її друг, культовий режисер, жартує щодо їхніх взаємин.

Ума Турман розповіла про свої стосунки із Квентіном Тарантіноelle.ru

Американська актриса Ума Турман вперше прокоментувала свій роман із Квентіном Тарантіно, який знаменитостям приписала західна преса, повідомляє depo.ua.

Ума розповіла в інтерв’ю Vs. Magazine про свої стосунки в Квентіном, підтвердивши, що між нею і режисером панують лише дружні почуття. Турман розповіла:

«Минулої ночі ми обговорювали ці плітки з містером Тарантіно. Він був злий через те, що я йому не передзвонила. Він сказав: «Згідно з пресою, ми майже одружені!». І слідом за цим почав істерично сміятися. Тож наші стосунки залишаються такими самими, якими були завжди. Люди просто бавляться з цією темою».

Також 44-річна актриса заявила про те, що поки вона не збирається заводити нові стосунки і насолоджується вільним життям:

«Протягом деякого часу я перебувала в хаотичному стані і тільки-тільки почала повертатися до роботи. У мене народилася дитина, і я хотіла взяти паузу. По-моєму, важливо зупинятися, аналізувати події і просто дихати».

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter