Віра Брежнєва розповіла про нове житло

Теми
Наталія Сіробаб3 жовтня 2014 о 13:383255 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Віра Брежнєва розповіла про нове житло
Не так давно в української співачки Віри Брежнєвої з’явилася власна квартира.

Віра Брежнєва розповіла про нове житлоelise.com.ua

Артистка мешкала в орендованому житлі більше дванадцяти років, давно мріяла про власний будинок, і ось нарешті мрія збулася, повідомляє видання news.address.ua.

«Коли отримувала документи на власність після купівлі-продажу, ледве стрималась, щоб не закричати від радості, не налякати нотаріуса», – розповіла колишня учасниця поп-групи «ВІА Гра» виданню «7 днів».

Пошуки нового житла тривали два з половиною року. Вона розглядала різні варіанти, але на бажану квартиру не вистачало грошей. «На той час у мене не було потрібної суми, але щоранку я прокидалася з однією-єдиною думкою: «Я зберу гроші і куплю саме цю квартиру!» У рідкісні вихідні знову поверталася в цей район, гуляла, вивчала вулички, милувалася здалеку вікнами квартири й уявляла, як вже зсередини буду дивитися на місто», – розповідає Брежнєва.

Для того щоб назбирати на квартиру і майбутній ремонт, артистці довелося істотно зменшити свої витрати. «Я перестала собі взагалі що-небудь купувати. Це стосувалося і одягу, і різних жіночих слабостей. Усі гроші йшли на ремонт, бо хотілося швидше його закінчити», – каже вона. Тепер облаштування практично завершено, залишилося тільки розібрати кілька коробок із речами.

У квартирі навіть є кімната для третьої дитячої, якщо співачка збереться народити ще одну дитину. Наразі вона служить кімнатою відпочинку, але, за словами Брежнєвої, «якщо з’явиться необхідність, то її легко буде переробити».

«Тепер, їдучи на гастролі або зйомки, я ще більше сумую і хочу скоріше повернутися в найкраще місце на землі, до свого дому, де живуть мої улюблені люди», – резюмує співачка.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter