Як носити шарф-хомут або снуд: поради і фото

Теми
25 жовтня 2014 о 08:3310660 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Як носити шарф-хомут або снуд: поради і фото
І цього сезону снуд, або, як його ще називають, шарф-хомут, або шарф-труба - модний і практичний аксесуар, здатний удосконалити будь-який наряд.

Як носити шарф-хомут або снуд: поради

Якщо знаєш, як носити шарф-хомут, в ньому можна виглядати стильно і сучасно навіть взимку, коли більшість з нас переймається лише питаннями тепла.

Існує безліч варіантів снудов: ткані, в'язані гачком і на спицях, довгі, широкі, короткі, ажурні і рельєфні, вовняні, бавовняні і шовкові - тут кожна жінка знайде саме ту модель, яка підходить саме їй. Навіть один і той же снуд можна носити по-різному, що додатково підвищує популярність цієї цікавої деталі гардеробу.

Як носять снуд з верхнім одягом?

Для більшості жінок шарф - хомут все-таки більше відноситься до аксесуарів, які можна поєднувати з верхньої одежі ой, ніж використовувати як чисто декоративну деталь, надеваемую поверх сукні. Існує кілька варіантів, як носити снуд з пуховиком або пальто. Головне, від чого залежить вибір - це до якого типу відноситься дана модель. Якщо труба розрахована на носіння в один оберт, то найчастіше її надягають поверх коміра, приспустивши на плечі, якщо дозволяє ширина. Деякі дами і чоловіки носять вузькі снуди, що представляють собою подобу комір светра, прямо на шиї, заправивши його під одяг.

Як носити шарф-хомут або снуд: поради

Широкий об'ємний снуд носять, натягнувши верхню частину на голову, як капюшон, і розправивши нижню, подібно пелерині. Особливо ефектні такі снуди, якщо вони пов'язані з товстої пряжі з використанням рельєфних візерунків. Як правило, зв'язати його можна і самостійно, скориставшись численними майстер-класами та відео уроками, знайденими в Мережі. Схема снуда проста, якщо не сказати, примітивна: він являє собою шарф, замкнутий в кільце, і пов'язати його не просто, а дуже просто.

Як носити шарф-хомут або снуд: поради

За допомогою такого шарфа-хомута можна створити стильний романтичний образ, немов зійшов з обкладинки журналу. Зрозуміло, треба ретельно продумати поєднання з верхнім одягом: важко собі уявити його надітим поверх спортивної куртки чи пуховика, тут більш доречно пальто або шуба.
Шарф-хомут, пов'язаний в спортивному або нейтральному стилі, можна надіти і поверх куртки, і поверх пуховика, можна підібрати вдале поєднання і з класичним пальто або навіть шубою, тут все залежить від конкретних моделей.

Як носити шарф-хомут або снуд: поради

Ще більше варіацій можна собі дозволити, якщо снуд досить довгий, щоб носити його в два оберти. З одного обороту можна створити красивий капюшон, який можна накинути на голову при виході з транспорту і зняти, зайшовши в приміщення, другий оборот при цьому буде виконувати функції шарфа. Такий спосіб носіння шарфа-труби досить практичний і дозволяє бути красивою і в той же час не нехтувати своїм здоров'ям.Як носити шарф-хомут або снуд: поради

Любителі ходити з непокритою головою цінують снуд за його відмінну здатність бути красиво задрапірованим. Його можна надіти петлею, залишивши нижню частину вільної, а можна обернути навколо шиї два рази на зразок шарфа, з тією різницею, що він не розв'яжеться в самий невідповідний момент, а привести його в належний вигляд можна набагато швидше.

Як носити шарф-хомут або снуд: поради

Цікавим варіантом є і носіння снуда в якості головного убору. Для цього його перекручують вісімкою, в такому вигляді він виконує функцію своєрідною пов'язки на волосся, попутно захищаючи голову від переохолодження. Широкий хомут, обгорнутий навколо голови два рази, виглядає досить екзотично і нагадує тюрбан, таку версію можна зустріти на дівчат, як в зимовий сезон, так і восени або навесні.
Не забувають про модних «трубах» і влітку: пов'язані з шовку або бавовни або зшиті з легко матеріалу, вони стануть вдалим доповненням літнього гардеробу.Як носити шарф-хомут або снуд: поради

Рекомендації по підбору снуда

При виборі відповідної моделі необхідно звернути увагу, як на її декоративність, так і на функціональність. Універсальної інструкції у цьому питанні не існує, можна тільки керуватися відповідними нагоди прикладами і фото. Природно, що перше, на що потрібно звернути увагу - це на колірне рішення. Снуд носять досить близько до обличчя, і підбирати відтінок слід так, щоб він гармоніював з очима і волоссям, до того ж, не суперечив кольорів одягу. При підборі можна прикладати снуд до особи, стежачи, щоб він не зробив відтінок шкіри непривабливим або занадто блідим. Вирішіть, як і з чим ви будете його носити: нерозумно купувати аксесуар, не гармонує ні з одним предметом гардероба, якщо вибір вдалий, ви отримуєте не просто шарф, а цікаву деталь, здатну просто перетворити будь-яке вбрання! Захоплюючим пригодою може стати і підбір фактури: існуюче розмаїття в цій області може призвести до того, що ви підете з магазину не з одним шарфом, а з двома-трьома, не в силах зупинитися на одному варіанті. Важкі і рельєфні, легкі і ажурні, строгі і динамічні, вони змушують застосовувати наступну модель, і ще одну, поки не буде досягнутий саме той результат, якого ви чекаєте.

Як носити шарф-хомут або снуд: поради

Текст і фото з сайту modney.pp.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter