Як почистити пальто

Теми
Надія Труш20 листопада 2014 о 07:072033 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Як почистити пальто
Пальто — необхідна і зручна річ, його можна носити навесні, восени, взимку. Але чим частіше носимо пальто, тим частіше воно забруднюється.

Як почистити пальто

Як почистити драпове пальто в домашніх умовах

Його слід повісити на плічки і почати з чищення щіткою, щоб видалити сухе сміття. Як варіант, можна використовувати «сухе прання», пальто посипають порошком і збирають його вологою губкою. Така процедура добре очистить і освіжить драпове пальто. Щоб висушити пальто краще всього використовувати праску з функцією пару.

Як почистити кашемірове пальто

Щоб пальто добре очистилося, слід використовувати ополіскувач для кашеміру. Якщо на пальто є плями від жиру, від них треба позбутися до прання. Від жиру допомагає позбутися тальк. Посипте пляму тальком, а вранці просто струсіть, якщо пляма не вивелося до кінця, процедуру можна повторити.

Як почистити біле пальто

Його краще випрати в тазику із спеціальним порошком і ополіскувачем. Головне добре виполоскати, щоб не залишилося жовтих плям. Пальто слід загорнути в рушник, щоб увібралася волога, потім слід вішати на сушарку. Плями від чаю очищаються спеціальною сумішшю: чайна ложка гліцерину і пів ложки нашатирного спирту. Для сушіння краще використовувати тремпель, щоб пальто довше зберегло свою форму.

За матеріалами a-yak.com

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter