Як розвинути в собі сексуальність

Теми
Надія Труш22 липня 2014 о 12:112152 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Як розвинути в собі сексуальність
Граціозних жінок чоловіки порівнюють з дикими кішками. Ці тварини підкрадаються м'яко, без суєти, з почуттям власної гідності, а кожен їх рух вивірений до дрібниць.

Як розвинути в собі сексуальністьфото zdorovia.com.ua

Якщо хочете стати більш сексуальною, стежте за жестами, мімікою і виправляйте свою ходу.

1. Дізнайтеся, наскільки широко розставляєте ноги при ходьбі. Для цього найпростіше намочити ступні і трохи походити по розстеленій по підлозі газеті. Поки сліди ще не висохли, візьміть лінійку і заміряйте відстань між мокрими відбитками. Оптимальний відрізок між кроками в ширину – 7-10 см завширшки.

2. Такі ж маніпуляції можна зробити, відмірюючи відстань між кроками в довжину (ідеальна довжина жіночого кроку - 60-65 см). Пам'ятайте, що, як би ви не спізнювалися, перескакувати через сходинку в під'їзді, бігти за тролейбусом тощо не варто.

3. Стати сексуальнішою допомагає красиве взуття. Правильно підібрана модель змінює ходу, а підбори збільшують довжину ніг. При виборі взуття слід пам'ятати: підйом до 7 см візуально подовжує, а від 7 см і вище, навпаки, вкорочує.

4. Працюючи над правильною ходою, не забувайте і про прийняття правильні пози - логічному завершенні процесу руху. Намагайтеся сісти на стілець боком, починаючи рух від стегна - так це буде виглядати сексуальніше.

5. Якщо присутність чоловіка вашої мрії вводить в ступор, не будьте "затягнута". Постарайтеся розслабитися. Ні в якому разі не метушіться. Працюючи над своєю сексуальністю, не можна забувати і про ігрові елементи. Паузу в розмові можна заповнити маніпуляціями з волоссям (намотування на палець пасма, приміром), загравання келихом вина в руці, погойдуванням черевичком. Але потрібно не перегинати палицю.

За матеріалами zdorovia.com.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter