Як сподобатись майбутній свекрусі

Теми
Надія Труш24 жовтня 2014 о 09:021436 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Як сподобатись майбутній свекрусі
Якщо думаєте, що знайомство з майбутньою свекрухою це дурниці, то дуже помиляєтесь. До нього треба готуватися, як до першого побачення.

Як сподобатись майбутній свекрусіфото з сайту lady.tochka.net

Звичайно, вона вже встигла навести про вас якісь довідки. Навіть не сумнівайтесь. Це лише здається, що у вас немає спільних знайомих. При великому бажанні вони знаходяться дуже швидко.

Знайомство має бути запланованою акцією, а не спонтанною зустріччю. Як тільки зайде розмова про те, що коханий хоче вас познайомити з мамою – наполягайте, що і вона має бути готова до цієї зустрічі. Ви призначили день Ікс? Ось тепер можна починати хвилюватися.

Запам’ятайте головну вимогу. Стриманість. Це стосується всього: одягу, макіяжу і мови. Якщо думаєте, що, вдягнувши все найкраще відразу, вразите його маму – знову не вгадали.

Міні спідниця і відкритий пупок – їй навряд чи сподобаються. Навіть якщо вона сама зробила модну татушку на лівій сідниці. Свого хлопчика вона хоче бачити поряд з розумницею, скромницею і красунею. Тут головне знати міру. Щось зручне і не дуже помітне буде в самий раз (крім спортивного костюму).

Легкий макіяж не зашкодить. Зверніть увагу на нігті. Це, звичайно, банально, але вони мають бути ідеальні.

Мова. Не варто тараторити без зупинку, розказувати історію свого життя, своїх знайомих і знайомих знайомих зі всіма подробицями. Ніяких сленгових словечок і, тим паче, ненормативної лексики. Це той випадок, коли краще мовчати і слухати. Критику у будь-якому випадку в свою адресу отримаєте. Адже до вас, саме вона, мама, була головною жінкою в його житті. І навіть з нормальною психікою і адекватними поглядами на життя, десь глибоко, дуже глибоко в душі, вас сприймають як суперницю, яка зазіхнула на її власність.

За матеріалами superova.com

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter