Як вибрати люстру

Теми
Надія Труш8 листопада 2014 о 15:4821962 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Як вибрати люстру
Сьогодні існує досить багато рекомендацій, яку купити люстру, але і їх часто буває недостатньо.

Як вибрати люструфото з сайту remonts.com.ua

Пам'ятайте, що унікальна у своєму роді люстра - не обов'язково хороша і якісна, а невибаглива - далеко не завжди проста.

Правильно підібране освітлення здатне творити дива. Воно створює в будинку неповторну атмосферу затишку та краси, перетворюючи його в те місце, куди хочеться повертатися. Однак купувати головне джерело світла необхідно, орієнтуючись на особливості приміщення, в якому він буде розміщуватися. Часом даний процес викликає безліч питань і труднощів.

Підбираючи відповідний варіант люстри, необхідно враховувати функціональне призначення кімнати, в якій вона буде розташовуватися. Так, для затишної спальні підійде стельова люстра мініатюрних розмірів, ніж громіздка підвісна з широкими ріжками.

У гостинному ж залі біле світіння буде набагато доречніше романтичного червоного.

А дітям неодмінно припадуть до смаку яскраві прості моделі люстр.

Також важливо звертати увагу на основні кольори обстановки і стиль оформлення інтер’єру. Це допоможе підібрати варіант, що максимально відповідає дизайну приміщення. Вибираючи гру на контрастах, варто пам’ятати, що вона не повинна бути занадто різкою і викликає. Важливу роль відіграє і розмір кімнати: чим він менше, тим компактніше за висотою підвісу й діаметру повинен бути освітлювальний прилад.

Зверніть увагу на колір:

– жовтий не напружує очі;

– білий сприяє високій працездатності;

– червоний підвищує тиск;

– при вигляді помаранчевого частішає серцебиття;

– зелений і блакитний сприяють заспокоєнню;

– синій пригнічує;

– фіолетовий є свого роду подразником.

За матеріалами інтернет-видань

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter