Які топ-10 речей жінки повинні мати у авто

Теми
Надія Труш25 жовтня 2014 о 14:281587 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Які топ-10 речей жінки повинні мати у авто
Дуже багато жінок зараз водять автомобілі, не замислюючись про найнеобхідніші речі, які повинні бути в салоні.

Які топ-10 речей жінки мають мати у автофото з сайту lubitel-photoshopa.ru

Ми вирішили скласти такий список саме для жінок, так як він буде дещо відрізнятися від чоловічого набору необхідних в машині речей.

Найголовніше в автомобілі – мати аптечку з усіма необхідними ліками для надання першої допомоги. Всі предмети в аптечці строго обумовлені службою ПДР, до них відноситься: джгут, вата, бинт, йод, пластир, анальгін, валідол, активоване вугілля та пристосування, що забезпечує штучне дихання. Але за бажанням водія в аптечку, крім основних препаратів, можуть бути додані і інші засоби.

На другому місці після аптечки – брошура або книга з оновленими правилами дорожнього руху, а також Кодекс про адміністративні правопорушення, щоб у разі пред'явлення необгрунтованих претензії співробітником ДАІ довести свою правоту, якщо людина дійсно нічого не порушувала.

Друкована мапа входить в список потрібних речей в машині навіть, якщо у авто пані чи панянки є навігатор. Телефон і навігатор завжди можуть розрядитися, а з друкованою мапою не пропадеш. Зарядка до навігатора і телефону також обов'язкова як друкована мапа в бардачку твого автомобіля.

У разі поломки, затримки або пробки жінка завжди повинна бути на зв'язку, тому краще мати зарядний пристрій додатково в машині, а не тільки вдома. Щоб відчувати себе під час дороги бадьоро і свіжо, слід обзавестися в салоні машини освіжувачем з цитрусовим запахом (лимон, лайм, апельсин).

Не варто забувати про флешку з улюбленою музикою, щоб не заснути під час монотонної їзди на дальні відстані або стоячи в пробці.

У бардачку повинні бути завжди сонцезахисні окуляри. Вдень сонце, ввечері світло фар і вогнів може засліпити, що може привести до аварії.

Стоячи в пробці або будучи в дорозі, завжди хочеться попити води або щось перекусити, тому на такі випадки важливо мати в бардачку пляшечку води та смаколики (горіхи, сухофрукти, карамельні цукерки, печиво в упаковці).

Косметика в помірних кількостях також повинна бути в списку must-have в машині. Міні-косметичка повинна містити термальну воду для освіження макіяжу, парфуми, лайнер для очей і контур для губ, бальзам для губ, крем для рук і вологі серветки для підтирання невдало намальованого макіяжу в машині.

За матеріалами lady.tochka.net

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter