Зірка «Маргоші» перебуває у критичному стані

Теми
Наталія Сіробаб3 вересня 2014 о 07:011770 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Зірка «Маргоші» перебуває у критичному стані
Російська співачка і актриса, колишня учасниця популярної в 90-х музичної групи «Ліцей» Олена Перова зараз у критичному стані.

Зірка «Маргоші» перебуває у критичному станіpostironic.org

Про це повідомляє gazeta.ua з посиланням на російське видання Life News.

38-річна знаменитість перебуває в одній із московських клінік, де її, фактично, намагаються повернути до життя. Причиною такого стану є вживання алкоголю і психотропних препаратів, які поки не вдалося встановити.

Нагадаємо, проблеми з алкоголем у Олени давно. Минулого року Перова в нетверезому стані потрапила в аварію: на своєму автомобілі вона на швидкості врізалася в припарковану іномарку, яка була «на аварійці».

Наявність алкоголю в крові підтвердила і судово-медична експертиза. Зірка «Маргоші» поспішала до свого психоаналітика, з яким у неї була призначена зустріч. Протаранивши чужий автомобіль, Перова спробувала втекти з місця аварії і взагалі, за словами очевидців, поводилася неадекватно. При цьому травми, отримані внаслідок ДТП, були вельми серйозними: забій грудної клітки і травма плеча. Відправили Перову в психосоматичне відділення однієї з московських лікарень, куди зазвичай потрапляють люди, які намагаються покінчити з життям. Очевидці також стверджували, що руки Перової були всі в ранах, немов від порізів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter