Народна Рада та «Громадський Майдан Полтавщини» підтримують Юрія Кривошеєва

Вибори-2014
natapoltava2223 жовтня 2014 о 17:282076 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Народна Рада та «Громадський Майдан Полтавщини» підтримують Юрія Кривошеєва
Народна Рада міста Полтави та громадська організація «Громадський Майдан Полтавщини» на позачергових виборах до Верховної Ради України підтримують кандидата у народні депутати Юрія Кривошеєва.

– По 144 округу (Ленінський та Октябрський райони) ми підтримуємо Юрія Борисовича й закликаємо полтавців віддати свій голос саме за нього, – говорить голова Народної ради Полтави Володимир Дащенко. – З цією людиною ми разом пройшли Майдан, зажди мали підтримку з його боку. Разом із ним ми підіймаємо питання у сфері ЖКГ, зокрема, про завищенні тарифи. Разом із ним ми надаємо допомогу бійцям в зоні АТО.

На звернення громадськості з того чи іншого питанням, Юрій Кривошеєв завжди подає депутатські звернення, – розказали про кандидата в нардепи громадські активісти. Він один із небагатьох депутатів у обласній раді, який завжди підтримує вимоги громади і сприяє їх вирішенню.

– Він ще жодного разу не відмовив нам у допомозі, – продовжує Володимир Борисович. – Тому й було прийняте рішення підтримати саме цього кандидата. Ми переконані, що нам не буде соромно, якщо саме Юрій Борисович представлятиме наші інтереси у Верховній Раді й ми впевнені, що завжди зможемо розраховувати на його допомогу. Хочу звернутись до полтавців, жителів 144 округу, із закликом також підтримати Юрія Кривошеєва. Достойнішої кандидатури знайти дійсно важко!

Михайло Олексієнко

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®