Сергій Каплін: Ми повинні єднатися, щоб побудувати успішну країну

Вибори-2014
natapoltava2220 жовтня 2014 о 09:281648 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Сергій Каплін: Ми повинні єднатися, щоб побудувати успішну країну
26 жовтня стане для України вирішальною датою. В цей день українці матимуть шанс зробити крок в успішне майбутнє, в якому не буде місця корупції, олігархам, не буде економічної нестабільності.

Тому в день виборів важливо не схибити і віддати голос за краще життя для себе і своїх дітей. На цьому Сергій Каплін, чинний народний депутат та кандидат у нардепи в 144-му виборчому окрузі, наголосив під час зустрічі з полтавцями, яка відбулася 18 жовтня на Леваді.

На зустріч із Сергієм Капліним прийшло близько 2 тисяч людей. Незважаючи на прохолодну погоду, полтавці приходили родинами, з маленькими дітьми. Під час виступу політик наголосив на тому, що після виборів Україну чекають реформи, які повністю перезавантажать країну.

«Це буде визначальний день для нашої країни в цілому, – сказав у своїй промові Сергій Каплін. – Кілька місяців тому українці підтримали ці зміни своїми голосами, обравши Петра Порошенка Президентом. Саме Президент-реформатор, здатний дати поштовх для розвитку країни. І сьогодні ми повинні зробити наступний крок – сформувати ефективний Парламент. За усі роки незалежності ніколи не було можливості покласти повну відповідальність за майбутні реформи на одну команду, на одну людину. Тож упевнено заявляю, що після парламентських виборів, після нашої з вами перемоги, ми будемо готові до справжніх, суттєвих покрокових реформ. Ми сформуємо самостійну більшість у Верховній Раді. При цьому не будемо сідати за стіл переговорів з олігархами та іншими корупціонерами. А оберемо Прем’єр-міністра і сформуємо Уряд – команду, яка проведе ті реформи, на які так чекає Україна».

Сергій Каплін закликав кожного, кому не байдужа доля країни, до єднання. Наголосив, що кожен українець повинен прийти на вибори і покінчити з розбратом та суперечками в суспільстві.

Команда Петра Порошенка має чіткий план реформ, зазначив Каплін. Перш за все, буде проведена люстрація. Будуть створені нові робочі місця, розвиватиметься малий і середній бізнес, з’явиться потужна армія.

«Полтаву називатимуть не лише духовною столицю України, а й столицею реформ. Я переконаний, що уже цього року оберемо нового мера Полтави. Саме з Полтави братимуть приклад інші міста України», – резюмує Каплін.

Підтримати політика приїхав й Віталій Кличко, мер Києва, перший номер у виборчому списку Блоку Петра Порошенка. Він також наголошує – українцям саме час єднатися і обрати гідне європейське майбутнє.

Після виступу перед полтавцями, Сергій Каплін разом із Віталієм Кличком та іншими кандидатами у нардепи від Блоку Петра Порошенка (Миколою Чернецьким, Тарасом Кутовим, Костянтином Іщейкіним) провели прес-конференцію. Сергій Каплін підкреслив, що те, яким буде майбутній Парламент, залежить лише від кожного українця, який прийде на виборчі дільниці у день виборів.

«Скажу без перебільшення, що цьогорічні вибори це унікальний момент, – говорить Каплін. – До цього ми не мали шансу сформувати команду, яка б повністю відповідала за майбутнє нашої країни. Дуже важливо не втратити цей шанс».

Також Сергій Каплін наголосив на тому, що інші кандидати, які мають низький рейтинг довіри виборців, використовують у своїх цілях чорний піар. Роблять це для того, аби позбавити українців шансу на гідне життя. Використовують механізми підкупу та маніпуляції. Тому дуже важливо прийти на вибори і віддати свій голос за мир, процвітання та єдність.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®