Юрій Кривошеєв допомагає вирішенню проблем жителів аварійних будівель

Вибори-2014
natapoltava2221 жовтня 2014 о 16:001471 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Юрій Кривошеєв допомагає вирішенню проблем жителів аварійних будівель
Мешканці полтавського гуртожитку звернулися до кандидата в народні депутати за вирішенням багаторічної проблеми.

Юрій Кривошеєв допомагає вирішенню проблем жителів аварійних будівельЮрій Кривошеєв допомагає вирішенню проблем жителів аварійних будівель

Тема реформування житлово-комунального сектору вже вочевидь набила оскомину своєю 20-річною тривалістю і цілковитою неефективністю, переконаний кандидат у народні депутати України по 144 виборчому округу Юрій Кривошеєв. Про це він заявив під час зустрічі із виборцями, які мешкають у полтавському гуртожитку за адресою Ціолковського, 53. Нині ця будівля в аварійному стані. Його жителі оббили вже не один поріг різних інстанціях. Проте скрізь лише розводять руками, – скаржаться люди.

Ірина Крайник, мешканка гуртожитку, розказує, що це проблема не одного року.

– У нас великі проблеми с душевими. Багато дітей. Ми боїмося, що хтось провалиться під землю. А зараз ще й аварія відбулася у підвалі.

– В душевих просто провалюються плити. Самотужки ми відремонтувати не можемо, – запевняє інша мешканка, Валентина Лазірська.

Юрій Кривошеєв пообіцяв допомогти мешканцям гуртожитку якнайшвидше. Переконує, що для цього у нього є необхідні важелі впливу:

– Я працюю в комісії по будівництву в обласній раді й моя задача – знайти варіанти вирішення цієї проблеми на рівні облради або міської влади. І я впевнений, що вони відгукуться на проблеми мешканців цього гуртожитку.

За словами Юрія Кривошеєва, якщо раніше в Україні лунали гучні політичні промови про необхідність реформи ЖКГ, то зараз і вони стихли. Реформа уявляється посадовцям непід'ємною ношею. Проте досвід інших країн свідчить, що немає нічого неможливого, було б тільки бажання.

Саме тому Юрій Кривошеєв йде у Верховну Раду України від партії «Народний Фронт». За його словами, ця політична сила об’єднала багато різних особистостей. Всі члени команди – професіонали у своїй сфері. У кожного з них свій фронт, на якому вони вже сьогодні відстоюють незалежність України та свободу своїх громадян.

Михайло Олексієнко

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®