На Полтавщині затримали чоловіків, які обливали зеленкою представників екзит-полів

Вибори-2015
Юлія Обелець15 листопада 2015 о 16:191121 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині затримали чоловіків, які обливали зеленкою представників екзит-полів
Упродовж години працівникам поліції стало відомо про 4 факти обливання зеленкою представників екзит-полів в одному з мікрорайонів міста.

На Полтавщині затримали чоловіків, які обливали зеленкою представників екзит-полівНа Полтавщині затримали чоловіків, які обливали зеленкою представників екзит-полів. Фото з сайту www.mvs.gov.uа

Провівши оперативно-розшукові заходи, працівники поліції встановили і затримали осіб, причетних до події, – йдеться у повідомленні на сайті обласної поліції.

Нагадаємо, в Кременчуці 15 листопада, як і в Полтаві, повторно обирають міського голову.

На одній з вулиць міста затримали автомобіль марки «Шевроле», де знаходилось чотири чоловіки, віком від 20 до 26 років. У салоні автомобіля правоохоронці виявили та вилучили пляшки із зеленкою.

Потерпілі впізнали у пасажирах автомобіля своїх кривдників.

На Полтавщині затримали чоловіків, які обливали зеленкою представників екзит-полів

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини події. Вирішується питання про внесення відомостей про вчинене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 296 кримінального кодексу України (хуліганство).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter