«ПАРТІЯ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ СЕРГІЯ КАПЛІНА» УВІЙШЛА В ДЕСЯТКУ НАЙРЕЙТИНГОВІШИХ ПОЛІТСИЛ УКРАЇНИ, А ЇЇ ЛІДЕР – В ДЕСЯТКУ КАНДИДАТІВ В ПРЕЗИДЕНТИ

Вибори-2015
5 жовтня 2015 о 16:4419783 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «ПАРТІЯ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ СЕРГІЯ КАПЛІНА» УВІЙШЛА В ДЕСЯТКУ НАЙРЕЙТИНГОВІШИХ ПОЛІТСИЛ УКРАЇНИ, А ЇЇ ЛІДЕР – В ДЕСЯТКУ КАНДИДАТІВ В ПРЕЗИДЕНТИ
2,3% українців готові проголосувати за «Партію простих людей Сергія Капліна» на парламентських виборах і майже 2% – на місцевих.

«ПАРТІЯ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ СЕРГІЯ КАПЛІНА» УВІЙШЛА В ДЕСЯТКУ НАЙРЕЙТИНГОВІШИХ ПОЛІТСИЛ УКРАЇНИСергій Каплін

Такі дані всеукраїнського опитування, яке провів Київський міжнародний інститут соціології з 17 по 27 вересня. КМІС опитав 2041 респондента зі 110 населених пунктів, окрім АР Крим.

Лідер політсили Сергій Каплін потрапив також і до президентського рейтингу. За даними КМІС, якби Главу держави обирали в кінці вересня, за нього віддали б голоси 2% тих, хто прийшов на дільниці.

Лідер «Партії простих людей» Сергій Каплін вважає, що такі соціологічні дані – серйозний успіх для партії, якій трохи більше двох місяців.

– Ми працюємо по суті кілька місяців. Але симпатії виборців ми уже завоювали. Ми обігнали «УКРОП» та «Відродження». А які шалені гроші ці партії вже витратили на свою кампанію. Ми вкладаємо не гроші – ми вкладаємо душу в цю справу, бо наш капітал – бажання простих людей жити краще. Я переконаний, що до виборів ми піднімемось в рейтингах ще вище – в деяких областях ми подолаємо 5% бар’єр. На Полтавщині розраховуємо на упевнену перемогу, – заявив Сергій Каплін.

«ПАРТІЯ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ СЕРГІЯ КАПЛІНА» УВІЙШЛА В ДЕСЯТКУ НАЙРЕЙТИНГОВІШИХ ПОЛІТСИЛ УКРАЇНИ

Впевнений, що політсила має всі шанси на першість у регіоні, і голова Полтавського міського осередку «Партії простих людей» Олександр Шамота.

– Ми вже бачимо гарний результат по всій Україні. У Полтаві ж наша партія, яка тут народилася, лідер всіх рейтингів, – наголосив Шамота.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®