Петро Ворона: Не проголосую ні за кого

Вибори-2015
Андрій Іванов13 листопада 2015 о 14:201757 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Петро Ворона: Не проголосую ні за кого
Сьогодні, 13 листопада, на прес-конференції Петро Ворона, голова Полтавської обласної ради, заявив, що ні підтримає жодного кандидата.

Петро Ворона: Не проголосую ні за кого

Втім, він віджартувався, що це все тому, що живе в Щербанях. Тож, за словами Петра Васильовича, він не має робити такого важкого вибору. Як представник органу місцевого самоврядування агітувати ні за кого не буде. Лише наголосив, що майбутній мер має мати три основні риси: порядність, патріотизм, професіоналізм.

- Більш брудної виборчої кампанії я не спостерігав, реклама, «чорний піар», замовні новини у ЗМІ, найняті блогери, інтернет-тролі та псевдогромадські активісти. Я навіть впізнаю почерк окремих політтехнологів. Тож, закликаю молодь прийти на вибори голосувати не за «подачки. Чим більше прийде людей, тим менше можливостей фальсифікувати. Те, що міліція не бачить підкупів, це говорить, про куцу законодавчу базу та професіоналізм міліції, - підсумував Петро Ворона.

Читайте також: «Ворскла» зіграє двосторонку

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter