На Полтавщині газовидобувна компанія передала новий санітарний автомобіль сільській амбулаторії

Здоров'я
Юлія Обелець18 серпня 2016 о 13:011250 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині газовидобувна компанія передала новий санітарний автомобіль сільській амбулаторії
Санітарний автомобіль обслуговуватиме 9 населених пунктів Калашниківської сільської ради.

На Полтавщині компанія «Нафтогазвидобування» передала новий санітарний автомобіль сільській амбулаторіїНа Полтавщині компанія «Нафтогазвидобування» передала новий санітарний автомобіль сільській амбулаторії

Амбулаторія сімейної медицини Калашниківської сільради Полтавського району отримала новий санітарний автомобіль. Він допоможе підвищити якість та оперативність медичної допомоги більше ніж 1300 місцевим мешканцям. Автомобіль придбали в рамках Стратегії соціального партнерства Полтавського району та ПрАТ «Нафтогазвидобування» (група ДТЕК) на 2014-2016 роки. Компанія виділила для цього більше 336 тисяч гривень.

Новий автомобіль LADA Largus обслуговуватиме 9 населених пунктів Калашниківської сільської ради. Його використовуватимуть не тільки для надання оперативної медичної допомоги, але також і для доставки медикаментів та перевезення пацієнтів – як дітей, так і дорослих – до лікувальних закладів.

– Зараз у нас є старенька «Таврія». Але вона, як то кажуть, на ладан дихає. Машині вже багато років і при цьому весь рік вона їздить сільськими дорогами. Нашим медикам давно був потрібний новий транспорт і, сподіваємося, тепер ми зможемо швидше та краще допомагати нашим односельцям бути здоровими, – сказав голова Калашниківської сільської ради Василь Басараб.

За матеріалом «Нафтогазвидобування»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter