У Полтаві жінку виставили з лікарні, бо вона була без гаманця (відео)

Здоров'я
Андрій Іванов29 березня 2015 о 10:552090 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві жінку виставили з лікарні, бо вона була без гаманця (відео)
Випровадженням за поріг закінчилася спроба простої полтавки отримати допомогу в місцевій лікарні.

На Полтавщині жінку виставили з лікарні, бо вона була без гаманцяФото: ТСН

Два тижні тому пані Віту добряче підкосила недуга - 39 температура, високий тиск, сильний головний біль. До цього жінка вже лежала в лікарні, симптоми - схожі. От і вирішили вдома вколоти антибіотик, який прописав лікар, йдеться в сюжеті ТСН. Щоправда, додала знеболювального. Те, що саме на нього алергія - не знала. Жінці стало зле, тож родичі викликали «швидку». Лікарі стабілізували стан, однак із огляду на решту симптомів - наполягли на шпиталізації. Тим паче ніч і вихідні. Те, що сталося по приїзді в лікарню, запам'ятається жінці надовго. «Лізу в сумку, з'ясовується, що гаманець я забула. Знову пішла до лікаря. Тут забігає лікарка зі словами: «Жіночка, що ви собі думаєте! Ви що, сюди лікуватись приїхали безкоштовно?!», - розповідає досі шокована пані Віта. Обіцянки привезти гроші зранку - не допомогли. А тут іще й телефон сів. Жінці запропонували написати відмову від шпиталізації, раз у неї немає грошей. Вона відмовилась. Тоді її просто залишили в коридорі. Посеред ночі, вона пішки, як потім з'ясувалося, з тиском 185 - пішла додому. Однак, радше не на подив, а на жах пані Віти - це був лише початок історії. Наступної ночі, після пригод у лікарні, до її помешкання приїхала автівка з п'ятьма невідомими, більшість прикривали обличчя. Вони щосили почали грюкати у вікна і викликати господиню на розбірки. Вони сказали, що якщо через 10 хвилин не видалять інформацію про лікарку, їм «буде погано».

Про прийом, який пані Віті влаштували у лікарні, написала її донька – у соцмережі. Каже, без ніяких даних лікарки, просто описала обурення таким ставленням до мами. Жінки викликали міліцію, і тоді молодики почали розповідати, що стояли поруч із їхнім будинком просто так, друга привезли. Однак свого вони домоглись – статус через переляк дочка видалила. Але коли з'ясувалося, що серед нічних гостей був чоловік тієї самої лікарки, мовчати не стали. Відразу написали скарги до керівництва лікарні та заяву до міліції. В останній кажуть про щонайменше два порушення закону – хуліганство з боку чоловіків і розголошення лікаркою персональних даних пацієнта. Але, зазначають, про якісь юридичні наслідки говорити ще зарано, бо перевірка ще не закінчилася.

У лікарні й собі влаштували перевірку. Керівництво каже, створили комісію. Долю колеги ще вирішують. Запевняють – якщо все підтвердиться, будуть ставити питання про відповідність займаній посаді. Із самою лікаркою ТСН не вдалося поспілкуватися. Натомість пані Віта – на подив – не наполягає на кримінальній чи адміністративній відповідальності. Але хоча б вибачення – і цього не дочекалась. Пояснює – просто хоче, аби у лікарні по-людському ставилися до хворих, які опиняються в подібній ситуації. Після пережитих подій, дочекавшись понеділка, жінка дізналася свій діагноз – гострий гнійний гайморит. Курс лікування вже пройшла.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter