На вулиці Комсомольській утворилося провалля

Новини
3 вересня 2010 о 16:41674 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На вулиці Комсомольській утворилося провалля
3 вересня, на вулиці Комсомольській між перехрестями із цієї вулицею Нижньомлинської та Володарського утворилася яма діаметром більше 2 метрів та в метр глибиною.
Таке провалля утворилося на автошляху, тому заважає нормальному рухові автомобілів. Деякий час було закрито проїзд цієї вулицею для автотранспорту.

– Через застарілість мережі водопостачання такі випадки стають все частішими, – розповів Олександр Мєлкозьоров, начальник відділу зв’язків із громадськістю КП «Полтававодоканалу». – Агресивне середовище виводить із ладу залізобетонні труби та колектори. Наші ремонтні служби постійно моніторять ситуацію та ліквідовують аварії.

– Після дощу ми з чоловіком помітили значне просідання асфальту, – розповіла Лідія Григорівна, пенсіонерка. – Вийшли з двору й тут промчав автомобіль , за ним обвалилося дорожне покриття і утворилася велика яма. Там посередині дороги люк і вода вимила грунт.

Працівники КП «Полтававодоканалу» обгородили яму та встановили застережливі знаки.

Денис Скриль

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter