У вбивстві музиканта Звенигородського підозрюється 16-річна дівчина

Ситуація
Валентина Зайченко13 вересня 2010 о 16:481128 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У вбивстві музиканта Звенигородського підозрюється 16-річна дівчина
Як повідомляє обласна міліція, за вбивство музиканта на фестивалі «Вйо, Кобеляки» заарештовано 16-річну мешканку села Ліщинівка Кобеляцького району.

Це фото зроблене за кілька годин до смерті митця його подругою    Фото Маріанни КоробовоїЦе фото зроблене за кілька годин до смерті митця його подругою Фото Маріанни Коробової

Нагадаємо, 28 серпня митець і музикант Сергій Звенигородський (ще відомий як Mario або Звєня) був знайдений мертвим на березі річки Ворскла у місті Кобеляки.

– Корисливих мотивів вбивства не було, – запевняє Юрій Сулаєв, начальник відділу зв’язків з громадскістю УМВС України у Полтавській області.

Хоча раніше була оприлюднена неофіційна інформація зі слів знайомих загиблого, що у нього зникла дорога відеокамера. Правоохоронці наразі заперечують факт зникнення техніки.

Як повідомили правоохоронці, за версією дівчини, вона познайомилась з музикантом ввечері, коли він вже був добре напідпитку. Під час їхнього спілкування біля річки музикант почав до неї чіплятися, а тому вона вдарила його палицею в голову. Після цього дівчина схопила підтяжки, що висіли у чоловіка на шиї та обкрутила їх навколо неї, чим спричинила смерть музиканта.

На момент скоєння злочину неповнолітня на обліку в кримінальній міліції не перебувала. До кримінальної та адміністративної відповідальності вона не притягувалася. У односельчан характеризувалася позитивно.

Наразі щодо дівчини порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Слідчі дії по даному факту тривають.

Валентина Зайченко

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter