У Полтаві відбувся флешмоб захисників тварин (Фото)

Новини
5 жовтня 2010 о 11:191489 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві відбувся флешмоб захисників тварин (Фото)
4 жовтня у Полтаві відбувся захід, приурочений до Всесвітнього дня захисту тварин.
Цей захід є частиною всеукраїнської поминальної акції «Пробач, мене, чотирилапий друже». Поблизу ЦУМу зібралися всі, кому небайдужа доля тварин. Волонтери роздавали листівки, в яких містилася інформація про гуманне ставлення до тварин. В рамках акції було вшановано пам’ять представників фауни, які загинули через байдужість, а тим паче жорстокість людини. Захисники тварин створили образ песика в колі, який був складений із палаючих свічок, як символ захисту тварин.

– Ми хочемо донести до всіх полтавців інформацію про те, що тварини мають право на гуманне ставлення, – розповіла Ольга, організатор заходу. – Щоб до нас приєднувалися інші люди, яким небайдужі тварини. У нашій ініціативній групі кожен моніторить ситуацію у районах міста, де сам проживає.

– Люди дуже допомагають нам, – розповіла Марина, організатор заходу. – У нас була собачка, якій потрібна була будка. Нам подарували будівельні матеріали. Так що дякуємо тим, хто вже допомагає, але було б дуже добре, якби таких людей було побільше.

Полтавський регіональний форум допомоги тварин – це група ентузіастів, об’єднаних бажанням допомогти тваринам, що невинно постраждали через людську безвідповідальнітсь чи жорстокість. Їх зв’язує єдине – бажання зробити зробити світ добрішим, прибравши з нього біль і страждання невинних.

Денис Скриль

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter