Анонімні активісти прибрали у Дендропарку Полтави

Новини
Валентина Зайченко11 жовтня 2010 о 18:41705 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Анонімні активісти прибрали у Дендропарку Полтави
10 жовтня у Полтаві активісти руху Українського незалежного супротиву провели еко-акцію в Дендропарку. Молодь прибирала сміття.

З сміттєвих пакетів рухівці виклали 350 як символ міжнародного екологічного руху З сміттєвих пакетів рухівці виклали 350 як символ міжнародного екологічного руху Такі акції учасники руху влаштовують не вперше, але своїх імен та облич не розкривають. Як повідомив учасник руху, такі міри прийняті для безпеки рухівців.

– Наш рух пропонує нові методи для боротьби з системою та несе нові ідеї відродження українського народу. У нас немає лідерів – усі рівні. А обличчя ми ховаємо для того, щоб потім система проти якої ми боремось не карала нас, – говорить учасник руху.

Довідка

10 жовтня цього року (10/10/10) по всьому світу відбулося Global work party – глобальне святкування всесвітнього Дня дій на захист клімату – найбільшої в історії практичної екологічної акції під егідою міжнародного руху 350.org.

Довідка

Рух Український супротив не належить до жодних політичних сил і виступає проти капіталізму, лібералізму, глобалізації, імперіалізму, матеріалізму.  Замість цього виступає за соціалізм, націоналізм, автаркію (повну економічну і політичну незалежність країни), позаблоковий статус України, здоровий спосіб життя та охорону природи.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter