У Полтаві затопило бюро ритуальних послуг

Новини
Валентина Зайченко12 жовтня 2010 о 00:541149 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві затопило бюро ритуальних послуг
Вночі 11 жовтня у мікрорайоні Алмазний у квартирі багатоповерхівки прорвало трубу. Гаряча вода півтори години заливала магазин ритуальних товарів, що знаходиться на першому поверсі.

Сергій Ямбих показує пошкоджений товарСергій Ямбих показує пошкоджений товар Власник магазину нарікає на те, що понесені збитки йому ніхто не відшкодує. – Аварійна служба, яку викликали о 3.30 ночі приїхала тільки о 5 ранку. Весь наш товар та приміщення пошкоджені водою. Крім того, що ніхто за це не відповідатиме, так ще й допомоги ні в кого попросити, – скаржиться підприємець Сергій Ямбих, власник бізнесу ритуальних послуг та товарів. – Жінка, у квартирі якої прорвало трубу, платити відмовилась. У комунальних службах говорять, що не мають відношення до цього випадку. Крім цього, усі служби, куди ми зверталися, відмовили нам у допомозі. Вночі спрацювала охоронна сигналізація, замкнуло пожежну, але ніхто з цих служб не може нам допомогти. Вся стеля у приміщені обрушиласьВся стеля у приміщені обрушилась Пожежники відмовили, у міськвиконкомі також. У ГЖЕДі нам сказали, що це взагалі не їх компетенція. А у нас із розеток тече вода, може статися все що завгодно. Нам навіть електрику не можуть відключити. У МНС заперечують подібне звернення – Сьогодні подібного виклику не надходило, – відповіла Світлана Рибалко, помічник начальника ГУ МНС України у Полтавській області. – В подібних випадках потрібно звертатися в рятувальні служби, якщо існує загроза нещасного випадку.  В такому разі там порадять куди звернутися або виїдуть на місце розібратися. Працівники підраховують збитки і не знають, що робити даліПрацівники підраховують збитки і не знають, що робити далі ГЖЕД без договору відмовляється допомагати – У власника цього приміщення немає договору про експлуатаційні роботи з ГЖЕДом, тому ми не можемо надавати ніяких послуг, – відповіла представник ГЖЕД, яка все ж таки приїхала на місце події. – Поки не буде договору, ми не можемо нікого прислати. Хоча як повідомив в кінці дня орендатор приміщення, електрика все ж таки з ГЖЕДу прислали. Щоб хоча б відключити енергопостачання. Про те, що договір з ГЖЕДом не був укладений, орендатор приміщення, за його словами, не знав. Товар та обладнання підприємець не страхував, тому що не вірить у те, що отримав би страховку.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter