Засновник МММ створив нову піраміду міжнародного масштабу

Дозвілля
Валентина Зайченко10 січня 2011 о 13:01994 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото: biggnus.ru Засновник знаменитої піраміди МММ Сергій Мавроді оголосив про створення нового проекту. Він запевнив, що шахраювати більше не буде, і вкладники отримуватимуть 20% прибутку щомісяця.

Засновник фінансової піраміди МММ Сергій Мавроді оголосив про початок свого нового проекту, який отримав назву МММ-2011 "Ми можемо Багато".

За словами Мавроді, громадяни, які вирішили вкласти свої гроші в його новий проект, отримуватимуть 20% прибутку щомісяця, прибуток пенсіонерів та інвалідів становитиме 30%.

Вкладники відкриватимуть свої рахунки в електронних платіжних системах в доларах США. На розміщені гроші вони зможуть купувати віртуальні квитки, які будуть зростати в ціні, повідомляє ТСН.

- Будуть знову запроваджені ці квитки. Хто в МММ грав, пам'ятає, хто не грав, це ніби розрахункова одиниця, квиток, акція, яка різниця. Віртуальний квиток, це не цінний папір, просто фантик. Вони будуть зростати в ціні, - заявив засновник МММ.

За словами Мавроді, його проект є структурною фінансової соціальною мережею. Проте він не заперечує, що вона стане черговою фінансовою пірамідою.

Мавроді розповів, що він є тільки родоначальником цієї ідеї, і керуватиме процесом, призначивши управляючого, який буде займатися адміністративною роботою.

Він висловив упевненість, що за рік учасниками його проекту стануть 100 тисяч людей, а в другий рік кількість вкладників збільшиться до мільйона. Вкладниками можуть стати мешканці будь-якої країни світу.

- Система абсолютно невразлива, незнищенна, навіть якщо всі бояться, що зі мною щось зробить влада. Хоча, не зрозуміло за що. Якщо тільки наркотики підкинуть чи атомну бомбу. Тут мені щось інкримінувати неможливо, я до грошей не торкаюся, - заявив Мавроді.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter