Виїхати з Полтави на Новий рік: міф чи реальність

Новий рік-2012
24 листопада 2011 о 16:441299 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Виїхати з Полтави на Новий рік: міф чи реальність
Журналіст «Кола» дізнавалась чи реально ще придбати квитки на потяг, щоб виїхати на Новорічні свята.




Фото з сайту vsim.uaФото з сайту vsim.ua

Адже, нещодавно, в ЗМІ з’явилась офіційна інформація про те, що додаткових рейсів на новорічні свята не буде.





Для роз’яснення ситуації з квитками на поїзди в Полтаві, журналіст спілкувалась із завідувачем кас вокзалів Полтави.

Як стало відомо, щоб виїхати з Полтави на передодні Нового рок, полтавцям вже пропонують альтернативні варіанти. Оскільки, зі слів Людмили Задолинної, завідувача кас, сьогодні, 24 листопада, квитки на популярні в новорічні вихідні потяги полтавці  вже фактично розібрали.

- На сьогодні, 24 листопада, у касах полтавських вокзалів уже продають квитки з 7 січня, оскільки завбачливі люди з 28 грудня по 5 січня на найпопулярніші рейси  проїзні документи вже придбали.

Зі слів завідувача кас, найчастіше полтавців на Новорічні свята їздять у Москву, Київ та Західну Україну.

Але працівниця залізниці запевняє, що підстав перейматись немає. Що для тих, хто ще не встиг придбати квитка на потрібний прямий потяг, вони пропонують альтернативні варіанти – їхати з пересадками, або ж оформити квиток, наприклад, з Харкова.

- І до того ж, ще не факт, що і додаткових поїздів не пустять, - зазначила пані Людмила. – Адже, все ще можливо. Наприклад, казали, що не буде ходити потяг «Харків-Ужгород», але ж пустили.

Ще один альтернативний варіант виїхати з Полтави напередодні Нового року – автотранспорт. Журналіст зателефонувала у кілька місцевих  копаній пасажирських перевезень, де повідомили, що виїхати напередодні Новорічних свят завжди реально. Але замовляти собі місце можна не раніше ніж за два тижні до дня від’їзду.

- Додаткові кошти за попереднє замовлення місць в мікроавтобусі ми не беремо. Телефонуйте за два тижні, й буде у вас гарантоване місце, - повідомили в одній з перевізних компаній  обласного центру.