У Полтаві через недбальство помер 10-місячний хлопчик

Новини
6 грудня 2011 о 14:27894 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
На Полтавщині через недбальство матері помер 10-місячний хлопчик. Фото із сайту forum.epidnews.org.uaУ Полтавській районій лікарні від зараження крові помер 10-місячний хлопчик.
Про це повідомили на офіційному сайті УМВС України в Полтавській області. За життя дитини три доби боролися лікарі, проте вижити йому так і не судилося. У смерті малюка 18-річна мама звинувачує лікарів. У свою чергу медики звинувачують маму, яка не доглядала за дитиною та вчасно не звернулася до лікарні. У Степненській сільській раді, де проживала мама з дитиною,  говорять, що родина покійного маляти є неблагополучною, вони ведуть кочівний спосіб життя та навмисно не лікували дитину.

Хлопчика було доставлено до Полтавської районної лікарні, де після огляду встановлено діагноз – сепсис (загальне зараження крові). Дитина не сприймала їжу і навіть не плакала. Протягом трьох днів малюк перебував в реанімаційному відділенні. Візит мами до лікарні супроводжувався лише лайкою в адресу лікарів. На третій день хлопчик помер.

Як повідомив старший оперуповноважений відділу кримінальної міліції у справах дітей Полтавського райвідділу міліції Сергій Яременко, жінка на обліку в міліції не перебувала. Повідомлень щодо неналежного виховання нею дитини не надходило.
Наразі відносно жінки вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 166 Кримінального кодексу України (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною). Якщо вина Вікторії у смерті сина буде доведена, їй загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter