Діяльністю міського управління ЖКГ зацікавилася Держфінінспекція

Новини
26 січня 2012 о 13:491200 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Діяльністю міського управління ЖКГ зацікавилася Держфінінспекція
Про це під час прес-конференції повідомив Михайло Кривошей, начальник цієї установи.


Начальник Державної фінансової інспекції в Полтавській області Михайло КривошейНачальник Державної фінансової інспекції в Полтавській області Михайло Кривошей

5 січня Державна фінансова інспекція в Полтавській області розпочала перевірку діяльності управління житлово-комунального господарства  Полтави. Про це сьогодні, 26 січня, під час прес-конференції розповів Михайло Кривошей, начальник регіональної контрольно-ревізійної структури.

Ревізію проводять у зв’язку з рішенням  від 28.12.2011 року «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій».

Як повідомив Михайло Кривошей, в управлінні раніше неохоче співпрацювали з контролерами. Зокрема, напередодні розпочатої перевірки заступник начальника управління ЖКГ відмовлявся надавати необхідні інспектору  відомості, пояснюючи свої дії тим, що це конфіденційна інформація.

Більше подробиць журналістам пообіцяли розповісти згодом.

- Перевірка триватиме протягом 60 днів, про її результати повідомимо по завершенню, - сказав Михайло Михайлович.

Також під аналіз Держфінінспекції потрапила робота міського комунального підприємства «ШЕД», керівник якого, до речі, нещодавно звільнився за власним бажанням.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter