Головний полтавський ветеринар в пирятинському сирі пальмової олії не знайшов

Новини
Ольга Правденко15 лютого 2012 о 15:011363 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Головний полтавський ветеринар в пирятинському сирі пальмової олії не знайшов
Сергій Аранчій, головний ветеринарний лікар  Полтавської області, вважає заборону Росії на ввезення на її територію сирів Пирятинського сирзаводу – політикою.

Сири з Пирятинського сирзаводу експортують не лише в Росію (Фото з zaxid.net)Сири з Пирятинського сирзаводу експортують не лише в Росію (Фото з zaxid.net) Нагадаємо, Росспоживнагляд почав вилучати з обігу в Росії і призупинив ввезення в РФ сирів деяких українських виробників, серед них – і продукція підприємства  АТ «Пирятинський сирзавод». – Ми пальмової олії не знаходили у продукції заводу, – переконує головний ветеринар Полтавщини. – А як тоді бути з тим, що її знайшли росіяни? – Це політика, – вважає Сергій Васильович. – Днями я був на сирзаводі в Пирятині, він працює у звичайному режимі та продає свою продукцію не лише на вітчизняний ринок, а й реалізує її в багатьох країнах Європи та Азії, – зазначив Сергій Аранчій.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter