Подробиці ДТП під Полтавою: міліціонер не має й року водійського стажу

Новини
Ніна Король28 лютого 2012 о 16:011448 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Подробиці ДТП під Полтавою: міліціонер не має й року водійського стажу
Оперуповноважений карного розшуку Ленінського райвідділу міліції, який потрапив в ДТП сьогодні зранку поблизу села Марківка Полтавського району, не мав і року водійського стажу.


У маршрутці, де їхало кілька пасажирів, ніхто не постраждав. Фото newsmarket.com.uaУ маршрутці, де їхало кілька пасажирів, ніхто не постраждав. Фото newsmarket.com.ua

Нагадаємо, в аварії травмовано двох людей, та одна людина загинула. За кермом одного автомобіля-участника ДТП був працівник міліції. На службовому авто, «Жигулях» сьомої моделі він віз чоловіка, який проходить свідком по кримінальній справі та  випадкового попутника. На слизькій ділянці дороги, міліціонер не справився з кермуванням. Водійське посвідчення категорії «В» він отримав у квітні 2011 року, розповів прес-офіцер обласної міліції Юрій Сулаєв.

Лейтенант міліції віз свідка. Але у якій справі чоловік є свідком, у міліції не кажуть.

Між ДТП та справою, по якій цей потерпілий проходить свідком, правоохоронці зв’язку не бачать.

Водій маршрутки «Рута», із якою сталося зіткнення «Жигулів», має посвідчення категорій  «В», «С», «Д». У цього кермувальника водійський стаж у квітні цього року становитиме 7 років.

Нині вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 286, частина 2 Кримінального кодексу, оскільки у ДТП є загиблий і травмовані. Чи за фактом чи відносно особи – встановить прокуратура.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter