Полтавським уболівальникам представили нового талісмана

Новини
1 квітня 2012 о 15:06934 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавським уболівальникам представили нового талісмана
У нового талісмана на спині 55 номер, адже 1955 - рік заснування команди Фоторепортаж. Сьогодні, 1 квітня, біля центрального входу у стадіон «Ворскла» публіці презентували нового талісмана.


Нагадаємо, нещодавно керівництво ФК «Ворскла» вирішило змінити костюм та людину, яка протягом 15 років була талісманом зелено-білих. Поспілкуватися з Миколою Личковахою журналістам «Кола» так і не вдалося, проте своїми враженнями поділився півзахисник ворсклян Йован Маркоскі.

- Дійсно гарний талісман. Новий, красивий, м’який – каже Йован Маркоскі, гравець ФК «Ворскла» - Але мій син боявся як старого, так і нового боїться, тому близько не підходе.



Ведучим заходу був відомий в Полтаві репер Павло Журавльов, який є лідером хіп-хоп команди «Принципова Зміна», в якій соул-виконавцем є Олег Кензов. Павло розповів, що скоро вони запишуть трек для Ворскли, який стане гімном уболівальників.

Після офіційної презентації талісмана, зелено-білі піонери почали проводити різні конкурсу, в яких переможці отримували призи від клубу.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter