У Полтаві лікарі прибирали біля пологового будинку: винесли 40 мішків сміття та знайшли безхатьків

Новини
Надія Труш28 квітня 2012 о 14:031053 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві лікарі прибирали біля пологового будинку: винесли 40 мішків сміття та знайшли безхатьків
У Полтаві лікарі-добровольці прибирали від сміття пустир на вулиці Енгельса, поблизу пологового будинку, узбіччя та лісосмуги.


Прибирали пустир та узбіччя дороги кілька годинПрибирали пустир та узбіччя дороги кілька годин

Таким чином Полтава приєдналася до Всеукраїнської екологічної акції «Зробимо Україну чистою». Сьогодні ж півтисячі полтавських школярів прибирали у Дендропарку.

Спершу акцію прибирання сміття біля пологового будинку хотіли відмінити. За словами Івана Чабана, заступника регіонального представника благодійного фонду «Серце до серця» (саме ця організація проводить екоакцію у місті). Причина скасування – не було добровольців.

Але прибирання території все ж відбулося, бо до акції долучилися лікарі 1-ї міської лікарні. 30 працівників медзакладу прийшли зі своїм знаряддям праці  (рукавички, мішки для сміття).

Чого тільки не знайшли, прибираючи. Зібрали сміття приблизно 40 мішків. Окрім пляшок, пакунків та пластикових стаканчиків лікарі знайшли знаряддя для роботи на городі або у саду, череп тварини та…людей.

Детальніше про це – дивіться фоторепортаж.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter