Полтавець виготовляв наркотики на дому в клієнтів

Ситуація
6 червня 2012 о 16:061019 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець виготовляв наркотики на дому в клієнтів
Житель обласного центра заробляв на ремонтах та наркотиках.
Усі об’єкти, які чоловік брав для здійснення ремонту, знаходились за містом.

Фото з сайту exo.in.uaФото з сайту exo.in.ua

Там він і виготовляв наркотичні речовини. Така місцевість  була зручною для зловмисника, оскільки в обласному центрі він боявся потрапити під увагу міліціонерів. Нещодавно його таки затримали «на гарячому» правоохоронці.

До речі, нещодавно, полтавські правоохоронці знайшли у навчальних закладах міста більше 2 кілограм наркотиків

- Раніше цей 44-річний чоловік уже був судимий, - розповів Володимир Пасічко, помічник начальника Київського райвідділу міліції зі зв’язків з громадськістю та взаємодії зі ЗМІ. – Але тоді його спіймали на крадіжках.

Виявляється, займатись виготовленням та продажем наркотичних засобів полтавець  розпочав більше ніж півроку тому. Його спіймали, коли він ніс чергову порцію виготовлених наркотиків своїм клієнтам. У той момент зловмисник уже наважився займатися незаконною діяльністю в одному з будинків Київського району Полтави.

Під час затримання у чоловіка було вилучено чималу кількість метамфетаміну та опію ацетильованого, коноплі, а також знаряддя для виготовлення наркотиків.

Найближчі роки полтавцю доведеться провести у одній із в’язниць країни. Порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України.

До теми - Під Полтавою правоохонці знищили 130 кілограм наркотиків — фоторепортаж

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter