У Полтаві Свято першокласника проведуть по-новому

Новини
9 серпня 2012 о 14:171934 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві Свято першокласника проведуть по-новому
Цього року Свято першокласника проведуть у ПД «Листопад» у кілька етапів.
Заплановано провести таке свято у період з 27 по 1 вересня. Про це сьогодні, 9 серпня, повідомили в Управлінні освіти Полтави.

Нагадуємо, що минулого року після  такого Свята  плакала мати першокласника. Як проходило Свято першокласника на стадіоні "Ворскла" дивіться в нашому репортажі.

Минулорічне Свято першокласникаМинулорічне Свято першокласника

-  Раніше ми проводили свято на стадіоні «Ворскла», - пояснила Людмила Акініна, заступник начальника управління – начальник відділу загальної середньої, дошкільної та спеціальної освіти Управління освіти Полтави. - Але кожного року Свято викликало побоювання. Адже діти ще малі, а це приблизно 3 тисячі дітей, тож як правило, щороку, хтось із малечі та й загубиться. Тоді озвучують гучномовцем, щоб батьки зустрілись із своїми дітьми. До того ж, цього року спекотно як ніколи. Тому, на побажання батьків і за підтримки міської влади, ми вирішили провести  Свято першокласника у ПД «Листопад». Це буде 27, 28, 30 та 31 серпня по два заходи в день, на 10-ту та 13-ту години. А ще на 10-ту 1 вересня, тож Свято проходитиме п’ять днів. Все це зроблено для того, щоб у батьків було менше хвилювань за дітей.

Щоб дізнатись? якого дня Свято першокласника чекає на вашу дитину, батькам першокласників потрібно звернутись до школи, в яку вони віддають дитину навчатись. Адже для кожного навчального закладу є свій графік. До речі, цього року в Полтаві очікують приблизно 2860 першокласників.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter