Міліція шукає шахрайку, яка полтавці «зняла порчу» за 6 тисяч гривень

Ситуація
5 листопада 2012 о 14:37822 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міліція шукає шахрайку, яка полтавці «зняла порчу» за 6 тисяч гривень
Невідома жінка посеред вулиці виманила у полтавки 6 тисяч гривень, під виглядом зняття порчі.  






Фото зі сайту rionews.com.uaФото зі сайту rionews.com.ua





Нині шахрайку розшукує міліція. Жінку ошукали посеред дня на вулиці. До речі, нещодавно одній полтавці вже «знімали так порчу» та золото.



- Днями близько 11-ї біля будинку, що по бульвару Ю. Побєдоносцева, невідома жінка  виманила у 29-річної полтавки 6 тисяч гривень,- розповів Юрій Сулаєв, речник Полтавської обласної міліції. – Зловмисниця, шахрайським способом заволоділа грошима, удаючи, що знімає порчу. Сама потерпіла, 29 річна санітарка однієї з місцевих лікарень, говорить, що була тоді у дивному стані, схожому на гіпноз. Вона спочатку віддала шахрайці одну суму, а потім бігала додому, щоб взяти грошей у свого співмешканця.

Наразі правоохоронці розшукують зловмисницю та вирішують питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Санкція статті передбачає для пройдисвітки покарання від штрафу 850 гривень  обмеження волі на строк до 3-х років. Крім того зловмисниці  доведеться повернути чужі гроші.

Працівники міліції звертаються до жителів обласного центру не піддаватись таким провокаціям. Адже досі «зняття порчі» не обходилось без шахрайського заволодіння грішми та цінностями наївних і довірливих людей У разі подібної пропозиції прохання негайно інформувати міліцію на номер 102

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter