Як у Полтаві відкривали перинатальний центр (фоторепортаж)

Новини
Ольга Матвієнко27 грудня 2012 о 15:533132 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Як у Полтаві відкривали перинатальний центр (фоторепортаж)
Відкриття Полтавського перинатального центру довго чекали лікарі, чиновники, журналісти та майбутні мами.


Сьогодні медичний заклад нового покоління відкривали Перший заступник Глави  Адміністрації Президента України Ірина Акімова, представники проекту "Нове життя", голова Полтавської ОДА Олександр Удовіченко, обласної та міської влади і кількасот студентів-медиків.

Відкриття в цілому пройшло із великим ажіотажем з боку гостей із Києва, які схвально висловилися на тему полтавської новобудови. Полтавці зуміли довести, що за 5 місяців можна таки перебудувати старе приміщення і зробити якісний медзаклад.

Проте не обійшлося і без казусів. В очікуванні високопосадовців студенти, журналісти та інші запрошені на урочистості простояли на вулиці за доволі низької температури більше години. Запросили всіх на 11.00 годину. Для антуражу студентів, які стояли в перших рядах, попросили одягти білі халати та шапочки. Власне, роль майбутніх медиків полягала у зустрічі почесних гостей. Прохід її тривав менше хвилини, урочиста промова та перерізання стрічки - близько 20 хвилин. Трохи померзли, намочили ноги, але в цілому настрій принаймні у студентів залишився святковим.

Як відбувалося відкриття та екскурсія щойновідкритим центром у фоторепортажі журналістів "Кола":



Читайте подробиці відкриття Полтавського обласного перинатального центру та про його особливості.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter