Склали рейтинг найкращих і найгірших подарунків на 23 лютого

Споживач
21 лютого 2013 о 14:191170 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Склали рейтинг найкращих і найгірших подарунків на 23 лютого
Уже цієї суботи, 23 лютого, слід вітати чоловіків.






Фото з сайту jijour.comФото з сайту jijour.com





Найкращим подарунком до Дня захисника Вітчизни чоловіки вважають мобільні телефони (8% опитаних), ноутбуки/планшети та гроші (по 6%). Крім того, сильній статі подобаються і романтичні побачення, і вечері при свічках, і секс (7%), - пише ТСН.

Про це свідчить рейтинг найкращих і найгірших подарунків, складений дослідницьким холдингом "Ромір" (ексклюзивний представник Worldwide Independent Network Of Market Research в СНД) на основі опитування.

До теми - Як в Полтаві можна відпочити по-чоловічому

Найбільше обурення і нерозуміння у чоловіків викликають подаровані шкарпетки, про що заявив кожен восьмий респондент (13%). Також "захисників Вітчизни" дивують листівки (5%), квіти (4%) і труси (2%).

Серед справжніх подарункових казусів чоловіки назвали компостер, грамоту від підприємства, клізму, плюшевого ведмедика, каструлю, курильну трубку для того, хто не курить і попільничку тому, хто кидає палити.

Нагадаємо, до 23 лютого у Полтавівідбудеться конкурс військово-патріотичної пісні

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter