Учасниця "Україна має талант" Емілі вражатиме полтавців у шоу "5 елемент"

Новини
Ольга Правденко13 березня 2013 о 17:072716 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Учасниця "Україна має талант" Емілі вражатиме полтавців у шоу "5 елемент"
Юна полтавка Емілі Москаленко, яка минулого року вразила суддів "Україна має талант" неймовірною гнучкістю, пройшла до півфіналу талант-шоу "5 елемент".


Нагадаємо, ті хто пройде у фінал змагатимуться за головний приз  — 10 тисяч гривень.

– Цього року змагатися в "Україна має талант", Емілі не захотіла. Зараз ми беремо участь в шоу " 5 елемент". Емілі пройшла у півфінал і 22 квітня вона буде виступати. Пройшла "на ура", суддям дуже сподобалася, – розповіла мама дівчинки Тетяна Москаленко.

Емілі разом з мамоюЕмілі разом з мамою

Окрім гімнастики Емілі почала займатися двома новими видами спорту – черлідиногом  та пол-денсом. До речі, свої здібності з цього виду спорту дитина продемонструвала вчора на відкритому чемпіонаті міста Полтави з черлідингу та стренфлексу.

Черлідиногом Емілі Москаленко займається лише 4 місяці, але  вже встигла відвідати кубок України та чемпіонат України в Харкові. 

Зараз дівчинка  ходить до першого класу, мама переконує, що вчиться гарно, в щоденниках завжди – "молодець" ( у першому класі оцінок не ставлять).

– Найбільше мені подобається англійська мова, а також фізкультура, – каже Емілі.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter