У Полтавському технічному університеті обрали найкрасивіших дівчат двох факультетів

Новини
Олег Дубина21 березня 2013 о 13:071362 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото Олега ДубиниВчора, 20 березня у великій актовій залі вишу обрали "Міс архітектурного факультету 2013" та "Міс факультету інформаційних та телекомунікаційних технологій та систем"
Більше фотографій з події ви можете переглянути за цим посиланням.

У стінах університету вже традиційно проходять відбіркові турніри до головного конкурсу краси «Міс ПНТУ», в яких визначаються найкрасивіші дівчата факультетів, які згодом візьмуть участь у головному міському змаганні.  На цей раз журі та студенти обирали міс двох факультетів – архітектурного та інформаційних та телекомунікаційних технологій та систем.

Студенти вишу та друзі конкурсанток почали наповнювати зал та вже за декілька годин до початку дійства. Ближче до початку вільні місця закінчилися, але це не зупинило деяких глядачів, які протягом всіх конкурсів стояли навіть у проходах.

Рівно о 13:30 на сцену вийшли ведучі дійства, які оголосили про початок змагання.

Кожний конкурс – це особлива частина змагань, в якій конкурсантки показують всі свої найкращі навички та вміння. Наприклад у «Візитівці» дівчата розповідали не тільки про себе, а й про студентське життя у вигляді відеоролику.

"Талант" став напевно найяскравішим конкурсом змагань.  В ньому перемішалося танці з малюванням, співом. Безсумнівно, кожна з конкурсанток заслуговувала на перемогу, однак переможні місця не могли дізнатися всім.

Особливою родзинкою вечора стало «Запитання до міс», яке проводилося вперше.

- Дефіле для учасниць двох найкреативніших факультетів нашого університету організували також нестандартні – «дефіле у образі із опери «Кармен»», «дефіле у вечірніх сукнях» та «дефіле у сукнях, зроблених з підручних засобів», - розповідає Альона Штанова, студентка групи 101-ЕР. -  Що стосується останнього – то тут дівчатам довелося використати усю свою фантазію.

Авторитетному журі у складі виконуючого обов’язки проректора з науково-педагогічної та соціальної роботи Антона Ніконова, голови  профкому студентів та аспірантів Ігоря Реви, декана архітектурного факультету Василя Шулика, декана факультету інформаційних та телекомунікаційних технологій і систем Юрія Бендеса, директора центру культури студентської творчості ПолтНТУ Геннадія Рагуліна, президента студентського парламенту Костянтина Репало та «Міс факультету інформаційних та телекомунікаційних технологій і систем 2012» Аліни Цехмістренко довго визначалося з переможцями, і у підсумку «Міс архітектурний факультет» стала Олександра Волакова (201-А), а «Міс факультету інформаційних та телекомунікаційних технологій і систем» Євгенія Декіна (301-ТТ).

Слід зазначити, що у кожної конкурсантки була своя група підтримки, яка несамовита підтримувала своїх дівчат. Знаходилися навіть хлопці, які із залу освідчувалися у коханні дівчатам на сцені.

- 27 березня будуть визначені переможці в останніх двох факультетах, - говорить Лілія Ржевська, фахівець інформаційно-аналітичного центру прес-служби університету. - Саме в цей день будуть визначені міс факультетів фінансово-економічного та менеджменту і бізнесу.

Читайте ще:

Полтавські черлідери поїдуть на всеукраїнські змагання

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter