У Полтавському ботанічному саду квітне ехінацея (+ фото інших екзотичних рослин)

Дозвілля
Ольга Правденко8 липня 2013 о 12:372524 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтавському ботанічному саду квітне ехінацея (+ фото інших екзотичних рослин)
Зараз у ботанічному саду Полтавського національного педагогічного університету можна помилуватися розквітлою ехінацеєю. 


Крім того для відвідувачів працює оранжерея. Вхід на територію ботанічного саду, площа якого, між іншим, майже 6 гектар, безкоштовний.  А от, щоб подивитися на екзотичні рослини, які ростуть в оранжереї дорослим необхідно заплатити 7 гривень, а дітям – 5.  Там можна помилуватися  кактусами, пальмами, монстерою, бугенвілією, хвойником, олеандром, фікусом, ананасом, агавою, каланхоє та іншими. Більшість з рослин в оранжереях уже відцвіли або будуть цвісти у вересні. Нині ж квітують на грядках ботсаду лікувальні рослини. Серед них найпишніша – ехінацея.



Читатйте також: Рідкісні й екзотичні дерева, кущі та городні культури, які можна саджати у Полтаві

У ботанічному саду для відвідувачів організовують екскурсії, але  в групі повинно бути не менше 15 осіб. Щоправда до 1 серпня  екскурсоводи ботанінчого саду у відпустці. Зараз там проходять еколого-натуралістичну практику студенти аграрної академії та педагогічного університету міста.

Довідково: Ботанічний сад знаходиться на вулиці Федора Моргуна, 16. Не лякайтеся, якщо  раптом посеред вулиці Крупської побачите табличку – вулиця Моргуна. Це як з Рози Люксембург/Раїси Кириченко.  Знаходиться ботсад неподалік від аграрної академії.

До теми: У ботанічному саду Полтави зацвіло алое, якому 35 років

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter