Питання гарячої води у Полтаві: 24 котельні ще під пломбами

Новини
20 серпня 2013 о 14:511259 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Питання гарячої води у Полтаві: 24 котельні ще під пломбами
24 котельні у Полтаві ще під пломбами.
Фото provolyn.com.Фото provolyn.com. Коли у місті  стовідсотково з'явиться гаряча вода?

У Полтавській облдержадміністрації говорять, що чекати її в усіх домівках міста потрібно з дня на день. У «Полтаватеплоенерго» ж точних дат не беруться називати.

Нагадаємо,   що гаряча вода в оселях полтавців перестала текти ще 14-15 травня. Серед причин опломбування котелень називали заборгованість «Полтаватеплоенерго» у 70 мільйонів гривень.

У  "Полтаватеплоенерго" розповіли, що готові подавати воду, щойно «Полтавагаз» розпломбує котельні та дозволить газопостачання.

– Коли це буде – запитання не до нас, – говорить Олександр Циганок, прес-секретар «Полтаватеплоенерго». – Як тільки знімуть пломби, вода в оселях полтавців з’явиться через півгодини.

Із 44 котелень, які працюють на гаряче водопостачання у міжопалювальний період, ще опломбовані  24. З минулої п’ятниці, коли умовно визначилася позиція по відновленню постачання гарячої води в Полтаві, запрацювало ще 4. Гаряча вода з’явилася в оселях ще майже 25 тисяч полтавців.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter