Полтава й полтавці у День Незалежності (фоторепортаж)

Новини
Ніна Король24 серпня 2013 о 15:581256 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтава й полтавці у День Незалежності (фоторепортаж)
Сьогодні, у День Незалежості, в Полтаві мало вишиванок і не дуже людно в центрі міста.


Родина Пілюгіних з Решетилівки та Полтави зі своїми виробамиРодина Пілюгіних з Решетилівки та Полтави зі своїми виробами

Нагадаємо, минулоріч вже у День Прапора місто розцвіло розмаїттям вишиванок.

Цього року полтавці вже відзначились Мегамаршем вишиванок, у травні.

Якоїсь святкової атмосфери не відчутно, хіба що більше людей і товару у Містечку майстрів на Жовтневій. Самі народні майстри своїм виглядом додають святковості. А полтавці більше розглядають, аніж купують. Відголоски свята є біля пам’ятника Шевченку – квіти, які поклали Кобзарю уранці.

У міському парку відпочинку «Перемога» продавців більш,е ніж покупців,можливо, до вечора ситуація зміниться, бо буде концерт та феєрврк. Відпочивають тут переважно молодь з дітками, розважаються на атракціонах. Тож торгівці шашликами та пивом марно чекають жвавої купівлі. Більше в обід та після обіду в пошані морозиво та вода.

У центрі жваво йде торгівля на шкільному ярмарку – полтавці намагаються убити двох заців одразу: і в свято погуляти, й останні шкільні приготування здійснити.

Більше – дивіться у фото.



До теми: сьогодні полтавський диво-птах змагатиметься за 75 тисяч доларів.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter