Полтавці блокують міську раду, щоб мер не втік, і змушують його скласти повноваження

Новини
Валентина Зайченко27 вересня 2013 о 13:021549 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Акція протесту переросла в сутички (Фото надане прес-службою нардепа Капліна)Полтавці штурмом увірвалися до будівлі міської ради і добилися зустрічі з мером.


Об 11.20 розпочався штурм Полтавської міської ради. До сотні людей зібралися у залі засідань міської ради. Олександр Мамай вийшов до них, але розмова не склалася. Натовп вимагав миттєво підписати рішення про зниження тарифів, або підписати заяву про складання своїх повноважень. Олександр Мамай до таких швидких рішень не готовий – сказав створити ініціативну групу та говорити спокійно і покинув зал. Полтавці намагалися йому зашкодити, і почалася сутичка з охоронцями, які не пускали полтавців до мера. Мітингувальники відразу скомандували заблокувати всіх виходи з будівлі, щоб мер не покинув стіни міської ради, повідомляє з місця подій журналіст Олег Дубина.

Нагадаємо, 27 вересня о 10 ранку біля входу до Полтавської міської ради розпочався мітинг. Полтавці на чолі з нардепами вимагали зниження тарифів. Нардепи Юрій Бублик та Сергій Каплін вимагали, щоб цього дня мер Олександр Мамай скликав позачергову сесію, щоб відмінити рішення про підвищення тарифів на комунальні послуги. В іншому випадку – обіцяли влаштувати акцію протесту. Проти рішення підвищити тарифи вже виступив Антимонопольний комітет та прем’єр-міністр Азаров.

Також: Як штурмують міську раду у Полтаві (фото)

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter