У Полтаві до будівлі міськради прийшли мітингувати студенти

Новини
2 грудня 2013 о 10:051292 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві до будівлі міськради прийшли мітингувати студенти
Сьогодні, 2 грудня, зранку біля будівлі Полтавської міськради вийшли на мітинг студенти.


У Полтаві до будівлі міськради прийшли мітингувати студенти. Фото з попереднього мітингу студентівУ Полтаві до будівлі міськради прийшли мітингувати студенти. Фото з попереднього мітингу студентів

Про це щойно повідомила наш журналіст Ольга Матвієнко, яка нині знаходиться на місці події. З її слів, молодь принесла  з собою величезний державний стяг та плакати. Як пояснюють студенти,  яких на вулиці близько 30, вони не можуть змиритись із останніми  подіями в столиці, тому і вийшли на страйк.  Молодь також закликає всіх полтавців, які не можуть поїхати в Київ, виходити на мітинги в рідному місті.

У середині будівлі – до 50 студентів з жовто-синіми  прапорами та плакатами. Вони проти введення в Україні надзвичайного стану.

Нагадаємо, сьогодні у Полтаві екстрено збирають депутатів на сесії. У неофіційних джерелах повідомлялось, що депутатів збирають  аби місцеві ради звернулись до Президента з проханням ввести надзвичайний стан.

Фото та подробиці очікуйте на сайті "Кола" упродовж дня

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter