До Полтави завітає один з перших українських аудіопоетів

Афіша
6 вересня 2016 о 11:271166 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 До Полтави завітає один з перших українських аудіопоетів
Із дебютною збіркою виступить дніпропетровець Діма Птіцамі.

До Полтави завітає один з перших українських аудіопоетівДІма Птіцамі

8 вересня о 19.00 в «Grass Coworking» (вул. Чорновола, 12, ТЦ «Олімп») відбудеться літературний вечір дніпропетровського автора, одного з засновників жанру аудіопоезії в Україні – Діми Птіцамі.

Діма Птіцамі – дніпропетровський поет, який, як правило, працює в жанрі аудіопоезії. Свою дебютну аудіо збірку «Вспоминай» Діма записав в 2011 році. А прихильність слухачів здобув через соціальні мережі (зараз його спільнота в одній з соцмереж нараховує 66 441 підписників).

Аудіопоезія – жанр, який з’явився в Україні в 2010-11 роках. Це поєднання декламації віршів автором і музичних композицій, на тлі яких вони читаються. Діму Птіцамі прийнято вважати одним з засновників цього жанру в нашій країні.

Крім низки аудіозбірок, на рахунку Птіцамі дві поетичні книжки. У першу ввійшли роботи, написані в період з 2007 по 2013 року, а в другу — тексти, створені в 2013-2014 роках. Крім того, в книжках можна знайти оповідання автора та його враження від подорожей країнами.

Діма Птіцамі активний учасник поетичних фестивалів в Україні і за її межами («ATLAS Weekend», «VK Fest», «Черновики» тощо). Крім того, автор веде активну гастрольну діяльність. За роки творчості його заходи проходили майже в кожному великому українському місті.

До Полтави завітає один з перших українських аудіопоетів

Це вже п’ятий виступ Діми Птіцамі в Полтаві. Окрім двох сольних заходів, він давав концерти з Євгеном Морі, Дімою Олейніком та полтавським автором Денисом Стерном.

Захід відбудеться в рамках великого туру Діми Птіцамі. Зі сцени будуть звучати, як старі твори, так і написані за 2015-2016 роки. Інформаційним партнером виступає незалежне мистецьке об’єднання «Magnum Opus».

З усіх питань і для купівлі квитків: (099) 41-62-368.

Денис Старостін, незалежне мистецьке об’єднання «Magnum Opus»

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter