У Полтаві проведуть конкурс на кращий патріотичний дизайн тролейбуса

Афіша
Ольга Матвієнко4 травня 2016 о 08:40991 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві проведуть конкурс на кращий патріотичний дизайн тролейбуса
Конкурсом привертатимуть увагу до проблеми анексії Криму.

У Полтаві проведуть конкурс на кращий дизайн тролейбуса

У Полтаві з метою привернення уваги громадян до проблеми анексії Криму проводиться патріотичний конкурс, повідомляє УНН-Центр.
– Конкурс розглядається як механізм надання можливості висловити своє ставлення до подій, які відбуваються в Україні, а також зробити свій внесок у формування справжньої Європейської держави, – повідомили організатори конкурсу з ГО «Громадське об’єднання Полтава».

Участь у конкурсі безкоштовна, спробувати себе у виготовленні патріотичного дизайну можуть всі бажаючі, які мають необхідні документи. Головним чином, в межах змагання, потрібно підготувати оригінальний власний дизайн наклейки відповідної тематики для громадського транспорту – тролейбусів.

Як повідомляють організатори, зміст та сюжет розробок не має суперечити законодавству України, не має містити емоційного забарвлення та недостовірних відомостей, реклами та відомостей про політичних діячів та партії. Не допускається також і зображення усіх видів свастики, насилля, вандалізму та будь-якої інформації, яка може принижувати честь і гідність людини.

Впродовж першого етапу конкурсу роботи прийматимуться до 10 травня, далі ж буде проведено онлайн-голосування та відбір робіт. Результати будуть оголошені 13 травня цього року. Робота переможця прикрасить тролейбус у Полтаві.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter