РУКИ ГЕТЬ ВІД СВОБОДИ!

4 лютого 2016 о 19:191366 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 РУКИ ГЕТЬ ВІД СВОБОДИ!
Боротьба із корупцією по-полтавськи. Закрити очі на очевидні факти і знайти злодіяння там, де його нема. Голові Октябрської райради в Полтаві вручили протокол про корупційне правопорушення.

Мовляв, зарплату йому нарахували по старому рішенню ради. Правоохоронці проігнорували, що рішення чинне, прийняте на рік і там не вказано прізвища голови, тільки посада. Це не «порушення вимог фінансового контролю», а цькування. У нас прокуратура замість того, щоб розслідувати реальні справи шукає до кого причепитися.


Ми із народними депутатами Олександром Сугоняко, Юрієм Бубликом та Сергієм Міщенком звертаємося до Полтавської обласної прокуратури. Вимагаємо припинити упереджене ставлення та переслідування «майданівця». «Свободівець» Роман Чабановський вже мав проблеми з прокуратурою за часів Революції Гідності. Сподіваємося, що відтоді в прокуратури додалося гідності і вона займеться реальними корупціонерами, а не заважатиме роботі керівника району.

На захист Чабановського також стануть фракції «Партії простих людей» в Полтавській міськраді, обласній та районних.