СІМЕЙНІ ЦІННОСТІ ЧИ СОВОК?

Суспільство
19 листопада 2015 о 10:232876 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 СІМЕЙНІ ЦІННОСТІ ЧИ СОВОК?
Хто б міг подумати, що не пройде й року від Революції Гідності, а українцям знову доведеться виходити на вулицю, щоб захищати свої права.

Сотні тисяч українців сьогодні не можуть отримати безвізовий режим через депутатів старої формації, яким ще совок з голови не вийшов. Збочене радянське виховання й досі не дозволяє багатьом дослухатись до тисяч і тисяч психологів та психіатрів по всьому світу і визнати сексуальну орієнтацію поза девіаціями та відхиленнями, визнати її варіантом норми. Але не в тім питання.

Вчені всього світу неодноразово довели, що орієнтація – це переважно вроджене та незмінне протягом життя явище. Це не є свідомий вибір і не є захворювання. Утім, сьогодні ми бачимо як наші "євроорієнтовані" депутати проявляють свою "толерантність" до європейських цінностей. що ж... болгарам знадобилося 15 років, щоб знищити в собі совок, полякам 10. українці вже 25 років тішаться ілюзією, що вони незалежні, але продовжують бути затиснутими у лещатах нав'язаної свідомості, вихованої вождями. А проблема ж у тому, що ті хто мають сьогодні диппаспорти не дуже то й переймаються питаннями безвізового режиму(((