Виступ «ДіО.Фільмів» у Полтаві: драйв, колюча самоіронія та «делайте все, что хотите»

Дозвілля
Дар 039 я Розумняк5 квітня 2014 о 18:462299 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Виступ «ДіО.Фільмів» у Полтаві: драйв, колюча самоіронія та «делайте все, что хотите»
Перший великий сольний концерт гурту пройшов далеко не ідеально, зате дуже весело.

Виступ «ДіО.Фільмів» у Полтаві: драйв, колюча самоіронія та «делайте все, что хотите»"ДіО.Фільми" у Полтаві жартували самі над собою

Не дивлячись те, що полтавці добре знайомі із гуртом - останній раз вони приїжджали на День Святого Валентина – на концерт прийшло із півсотні глядачів. Але Володимир Дантес та Вадим Олійник не перший рік на сцені - вдало змогли «розрулити» ситуацію на майже провальному концерті.

Хлопці відразу «охрестили» концерт «квартирником» та зняли бар’єр з глядачами повальними жартами та самокритикою. Безперечно, посміятися над собою ще треба вміти. А якщо між цим ще і співати… І співати талановито.

Увесь їх виступ був дещо сумбурним, постійно щось траплялось із апаратурою. Самі артисти не могли встояти спокійно на сцені. Виконавши першу пісню Дантес відразу спустився у зал і то сідав поряд з дівчатами, то приставав до компанії з іменинницею. Потім повернувся все-таки на сцену.

Виступ «ДіО.Фільмів» у Полтаві: драйв, колюча самоіронія та «делайте все, что хотите»Виступ розпочався із тісного знайомства із публікою

Олійник – навпаки. Більш непосидючий, він постійно то спускався на танцпол, то витанцьовував на колонках, то лежав на них. Все це супроводжувалось яскравими коментарями. Хлопці жартували над публікою, яка складалася переважно із дівчат юного віку, над власними музикантами, продюсером, над самими собою. Нікого не бентежили дещо різкі жарти – публіка реготала від душі.

Виступ «ДіО.Фільмів» у Полтаві: драйв, колюча самоіронія та «делайте все, что хотите»Мало, але в "тельняшках" - публіка активно підтримувала гурт

Олейник скаржився, що Дантес постійно перетягує на себе ковдру. Жартівлива словесна перепалка заповнювала прогалини у виступі.

Вадим Олейник намагався знаходити плюси у всьому:

- Классно, когда не много людей. Можно поднимать любые темы. Кто-то говорит про Майдан и Крым, кто-то – про наркотики и алкоголь.

При цьому він жартома назвав Дантеса пиякою.

Пізніше, коли всі гальма дозволеного вже відмовили, він додав:

- Отдыхаем, расслабляемся, танцуем. Делайте, что хотите. Вас никто не увидит в интернете. Будет только на ютюбе и всё. Можно делать все, что угодно. Все нормально.

Дантес у свою чергу додав:

- Если кто-то хочет подойти и покакать по центру сцены – пожалуйста. Это концерт “ДиО.Фильмов”. Все можна.

Звісно, в цьому відчувалась деяка надривність та психологічна напруга. Хлопці таким чином підбадьорювали і себе, і публіку. У кінці вони дожартувалися до того, що переплутали як кого звати.

Творчість «ДіО.Фільмів» доволі різнопланова. У них є і стьобні поп-панкові пісеньки, і гарні ліричні композиції, і відверта попса. Попри те, їх професійний вокал та енергетика живого виступу не залишили байдужими нікого, хто навіть випадком забрів до «Вілли».

Крім того, постійний інтерактив із присутніми тільки грав на руку. Дівчата під сценою не очікували такою тісноти спілкування.

Виступ «ДіО.Фільмів» у Полтаві: драйв, колюча самоіронія та «делайте все, что хотите»Танцювати не захотіли з хлопцем, зате фотографуватися - перші у черзі

На повільну композицію Вадим Олейник спустився у зал зі словами:

- Кто хочет потанцевать со мной? Где ты, моя единственная?

Дівчата чи то від щастя, що на них звалилось, чи то від переляку розбіглись по танцполу. Вадим підходив до них, а вони відходили. Так артистові і не вдалося потанцювати, зате всі активно почали з ним фотографуватися.

- С тобой никто не хочет танцевать, - не міг не підколоти друга Дантес.

Не забули хлопці і про наше місто. «Полтава является частью вселенной» , - співали вони. А об’являючи єдину україномовну пісню «Можна випити» Дантес розповів:

- Мы спорили, где самый красивый украинский язык. Я за то, что в Полтаве и области он самый мелодичный, красивый. У нас есть друг из группы «The Вйо» - гитарист Сергей Пидкаура. Он из Кобеляк. Так вот там - самый лучший украинский язык.

Виступ «ДіО.Фільмів» у Полтаві: драйв, колюча самоіронія та «делайте все, что хотите»Заспівали "Хеппі бьоздей" для іменинниці Даші

Все, що відбувалося на сцені, артисти списали на містику:

- Не понимаю, что происходит в Полтаве – то гитарист ушел, то пришел звукорежисер на сцену. Как в гоголевских «Вечерах на хуторе близ Диканьки». Все пропадают. Кто-то в кого-то превращается. Вот и мы скоро превратимся…

Крім традиційної програми, яка складалась із найвідоміших пісень гурту: «Оля», «Мне уже 20», «Вселенна», «Наборот», «Рингтон» - хлопці почастували публіку імпровізаціями та новою піснею «Где же твои крылья».

Виступ «ДіО.Фільмів» у Полтаві: драйв, колюча самоіронія та «делайте все, что хотите»Дантес на барабанах "віджигає" Майкла Джексона

Володимир зіграв на барабанах уривок із композиції Майкла Джексона. А Вадим заспівав шматочок «Без тебя» Стаса Михайлова. Звісно, не обійшовшись без гострої іронії. Ще посміялися над Олександром Кривошапко та не оминули Григорія Лєпса. Дантес заспівав його легендарну «рюмку». Після чого дівчата на біс попросили зіграти «Ляпіса». Це, звісно, дещо розізлило артистів, але вони перетворили все на гумор.

- Никогда в жизни еще такого не было, чтобы мы несли хе*ню со сцены, что-то происходило с музыкантами и ноутбуком, но зато весело! – виправдались артисти. - Если тут есть богатые люди – заказывайте нас. Мы будем вас веселить! – додав Дантес.

Завершилось дійство сюрпризом - хітом «Мне уже 20» з приспівом "I Was Made For Lovin' You" гурту Kiss у потужному виконанні Володимира.

Виступ ДіО.Фільмів у Полтаві: драйв колюча самоіронія та делайте все что хотите Нескінченний драйв від "ДіО.Фільмів"

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter